Welcome to the ULC Minister's Network

Chelsey Mckenn

mennesker som vil bli trukket

  • fotballdrakter

    mennesker som vil bli trukket

     


    Det betyr at en million flere mennesker er innstilt


    Manchester United Drakt, Roma Drakt


    med fire millioner mennesker fotballdrakter salg sammenlignet

     

    Det betyr at en million flere mennesker er innstilt på å betale 40 prosent inntektsskatt i løpet av de neste fire årene, sa en policy fra HM Revenue and Customs.

    Med fire millioner mennesker i alderen 55 til 64 år som eier ISA, er det nå blitt antydet at mange av dem kan være bedre å fylle opp pensjonen.

    Det er ifølge NFU Mutual, og firmaet foreslår at over 50-tallet kanskje vil vurdere å prioritere pensjoner fremfor ISA-er på grunn av 'skattelette og fleksibilitet' som følger med dem.

    manchester united drakt

    Med en million flere mennesker som vil bli trukket inn i den høyere inntektssatsen de neste fire årene, minner NFU Mutual de i 50-årene om at de kan være tusenvis av pund bedre å prioritere investering i pensjoner fremfor ISA.

    Normalt kan penger tas fra ISA når som helst - noe som godt kan appellere til noen ISA-innehavere.

    Fleksible pensjonsregler betyr imidlertid at investorer kan få tilgang til pensjoner fra 55 år, og ta pengene som engangsbeløp hvis de ønsker det.

    roma drakt

    Etter modellering fra NFU Mutual, har firmaet sagt at virkningen av pensjonsavgiftslettelser betyr at avkastningen kan økes med opptil 41,6 prosent, sammenlignet med ISA.


0 comments