Welcome to the ULC Minister's Network

Chelsey Mckenn

Liverpool Drakt


 • FOTBALLDRAKTER

  endast undertecknat den anfallande mittf

   


  United endast undertecknat den anfallande


  Liverpool Drakt, Borussia Dortmund Drakt, Koszulka Belgia


  sommarövergångsfönstret billige fotballdrakter barn någonstans - åtminstone

   

  United möter ett lopp mot tiden om de ska komma överens om ett avtal med Borussia Dortmund för Sancho på den nuvarande marknaden. Sommarövergångsfönstret stänger kommande måndag klockan 23 och hittills har United endast undertecknat den anfallande mittfältaren Donny van de Beek från Ajax.

  Ole Gunnar Solskjaers prioritet hela sommaren har varit Sancho, men han ser ut att underteckna en högersidig framspelare för att utgöra en anfallande kvartett tillsammans med Anthony Martial, Marcus Rashford och Bruno Fernandes.

  Sancho producerade 20 mål och 20 assist förra säsongen för Dortmund och är en av de mest rankade unga angriparna i hela Europa.

  liverpool drakt

  De röda djävlarna övervägde ett första officiellt erbjudande om det beloppet men fick höra av Dortmund att det omedelbart skulle avslås.

  13-landslagsmannen i England anses vara entusiastisk över att gå med i Solskjaers United-trupp oavsett om han får vänta.

  Och det verkar tyda på att han vill gå med i United oavsett vem som kommer in för honom, med Barcelona, ​​Real Madrid, Bayern München och Liverpool bland de andra klubbarna som kan göra ett steg 2021.

  Uniteds Premier League-rivaler Liverpool och de två spanska jättarna har länge kopplats till Sancho, med United som enda potentiella köpare i sommar.

  borussia dortmund drakt

  Men dessa klubbar kan komma in i ekvationen nästa år när lag hoppas kunna få större ekonomisk frihet efter effekterna av koronaviruspandemin.

  koszulka Belgia

  Även om de gör det verkar United dock vara i förarsätet när de försöker lägga till mer hemodlad kvalitet till sidan.

  Dortmund verkar vara övertygade om att Sancho inte går någonstans - åtminstone nu. De har förklarat offentligt sedan den 10 augusti att den produktiva kantspelaren inte skulle säljas.