Welcome to the ULC Minister's Network

Chelsey Mckenn

Chelsea Drakt


 • BILLIGE FOTBALLDRAKTER

  http://mark.fidosnosework.com/


  Christian Eriksen til en av sine  Liverpool Drakt, Chelsea Drakt, Kroatia Drakt

  den danske midtbanespilleren billige fotballdrakter på nett eriksen tilgjengelig

   

  Mauricio Pochettino ønsker å gjøre den tidligere Tottenham-midtbanespilleren Christian Eriksen til en av sine første signeringer som Paris Saint-Germain-hovedtrener.

  Den danske midtbanespilleren er tilgjengelig for overgang fra Inter Milan denne måneden etter å ha slitt med å bryte inn i Antonio Conte planer siden han kom til Serie A-klubben for £ 16,9 millioner i januar.

  Pochettino er opptatt av å bli gjenforent med Eriksen etter at de samarbeidet med stor effekt i Spurs, der 28-åringen produserte noe av hans beste form under argentineren.

  liverpool drakt

  Eriksen har blitt knyttet til et tilbakeblikk til Premier League, inkludert med West Ham, men i 2019 erklærte han offentlig at han lette etter en ny utfordring andre steder før hans langvarige exit fra Spurs.

  Hans lønn hos Inter sies også å være betydelig og vanskelig å ha råd til for mange Premier League-lag, spesielt med tanke på de vedvarende økonomiske problemene forårsaket av koronaviruspandemien.

  chelsea drakt

  De ville ikke være et problem for PSG, som uunngåelig har vært knyttet til en rekke Pochettinos tidligere spillere i Spurs, inkludert Dele Alli, men av dem er bare Eriksen tilgjengelig.

  Kroatia drakt

  De siste nyhetene og visningene i løpet av januar på SSN med våre fotballeksperter og spesialgjester.