Welcome to the ULC Minister's Network

Chelsey Mckenn

Roma Drakt

  • fotballdrakter
    http://mark.fidosnosework.com/Serie-A/str-Roma-Hjemmedrakt-568295961

     

     

    vinner med sekunder igjen etter

     


    Chelsea etter at Sergio Aguero fluffet en straff da Chelsea



    Roma Drakt, Atletico Madrid Drakt



    etter at raheem sterling ga fotballdrakter design igjen for europeisk

     

    Marcos Alonso skjøt inn en vinner av skader for Chelsea etter at Sergio Aguero fluffet en straff da Chelsea forsinket Manchester Citys Premier League-tittelfest med en dramatisk 2-1-seier på Etihad Stadium.

    Etter at Raheem Sterling ga vertene ledelsen, ble Aguero gjort til å se veldig dum ut av Edouard Mendy etter at hans Panenka falt lett i hendene på Blues-keeperen kort før halvtid.

    Hakim Ziyech tok deretter en fortjent utligning for Thomas Tuchels menn, som møter Pep Guardiolas side i Champions League-finalen 29. mai roma drakt.

    Og Alonso fyrte inn en vinner med sekunder igjen etter noe godt spill på venstresiden fra Timo Werner.

    Nederlaget betyr at Man City ikke ble offisielt kronet til mester lørdag, men uavgjort eller nederlag for andreplasserte Manchester United mot Aston Villa søndag vil sementere navnet sitt som mestere for tredje gang på fire år.

    I sen drama ble City også nektet straff sent etter at Sterling ble klønete tatt ned i området av Kurt Zouma atletico madrid drakt.

    Guardiola gasset på sidelinjen, med spanjolen og hans trenertøy som skrek for VAR for å gjennomgå hendelsen, bare for at tjenestemennene på Stockley Park insisterte på at det ikke var nok kontakt trikot belgien.

    Og det markerer nok en topphodebunn for Tuchel på Stamford Bridge. Tyskeren har nå slått Guardiola to ganger siden han tok ansvaret for Blues i januar.

    Londons side håper han kan gjøre det til en tredje seier mot City når de møtes igjen for europeisk ære.