Welcome to the ULC Minister's Network

Emilio Caraballo

Liverpool Tröja Barn


  • fotbollströjor

    laget som bokade sin plats

     


    Becky Spencer gjorde en rad



    Arsenal Tröja, Liverpool Tröja Barn

    spurs-målvakt becky spencer fotbollströjor 2021 england går i offside

     

    Chelsea kom ett steg närmare att behålla kvinnans Super League-titel med en bekväm seger över en envis Tottenham Hotspur-sida.

    Spurs-målvakt Becky Spencer gjorde en rad räddningar innan Sam Kerr slog de blåa framåt från en smal vinkel fyra minuter före halvtid.

    The Blues, som fortfarande är på jakt efter en historisk fyrbädd, är nu två poäng klara högst upp på tabellen.

    Emma Hayes sida vet att en seger mot Reading på sista dagen av kampanjen på söndag kommer att se dem Manchester City till titeln.

    arsenal tröja

    Hayes gjorde fem förändringar i laget som bokade sin plats i Women's Champions League-finalen på söndag, men de blåa var frustrerade under större delen av första halvlek.

    Spencer gjorde bra räddningar för att hålla bort huvudet från Sophie Ingle och Drew Spence, och kloade också ett skott från Wales mittfältare Ingle bakom för en hörna.

    Chelsea bröt fast dödläget när Millie Bright 'långa diagonal in i boxen sattes tillbaka över mål av Guro Reiten och Kerr gav pricken.

    liverpool tröja barn

    Kerr såg ett kraftfullt tomt huvud sparat av Spencer sju minuter efter omstart men hon konverterade returen för att ge sin sida andningsutrymme vid The Hive.

    Bluesvaktaren Ann-Katrin Berger hade lite att göra under en professionell prestation av besökarna, även om tyskaren var tvungen att få kroppen bakom Lucy Quinns vinklade körning.

    Rianna Dean skickade en sen ansträngning smalt vid för Spurs, vars vinstlösa körning i ligan sträckte sig till 10 matcher.

    Chelsea fortsätter att skära ut resultat i slutet av säsongen, med en sjunde seger på åtta ligamatcher som sätter dem på randen till en fjärde WSL-titel.

    Offside, Chelsea Women. Millie Bright försöker igenom en boll men Erin Cuthbert går i offside.

    Offside, Chelsea Women. Pernille Harder försöker en genomspelning men Beth England går i offside.