Welcome to the ULC Minister's Network

Emilio Caraballo

Manchester United Tröja Barn


  • BILLIGA FOTBOLLSTRÖJOR

    dagar efter att han drabbats

     


    Vertonghen skadades i Spurs


    Manchester United Tröja Barn, Tottenham Matchtröja


    vertonghen skadades i spurs gör egna fotbollströjor hjärnskakningsersättningar

     

    Den tidigare Tottenham-försvararen Jan Vertonghen har avslöjat att han spelade genom hjärnskakningssymtom i nio månader när han kämpade för att få ett nytt kontrakt.

    Vertonghen skadades i Spurs 'Champions League-semifinal första etappen mot Ajax 2019 på Tottenham Hotspur Stadium efter att ha slagit med huvudkamrat Toby Alderweireld.

    Försvararen släpptes tillbaka till spelet efter långvariga kontroller av Spurs medicinska team på sidelinjen, men när han insåg att hans symtom var för allvarliga för att fortsätta signalerade Vertonghen snabbt till bänken för att tas av.

    manchester united tröja barn

    Vertonghen, som lämnade Spurs i slutet av förra säsongen för att gå med i Benfica efter att ha misslyckats med en ny affär, berättade för det belgiska uttaget Sporza att effekterna av skadan ledde till att han förlorade sin plats i laget.

    Tottenham släppte ett uttalande om Vertonghen två dagar efter att han drabbats av skadan, där de sa att alla riktlinjer för FA-hjärnskakning följdes.

    Premier League kommer att diskutera implementeringen av hjärnskakningsersättare den här veckan, medan en övergång från tre ersättare till fem för säsongen 2020/21 också förväntas vara tillbaka på dagordningen.

    Representanter från alla 20 klubbar kommer att delta i ett aktieägarmöte, där de diskuterar resultaten och resultaten från International Football Association Boards sammankomst på onsdagen.

    tottenham matchtröja

    IFAB: s tekniska panel - som ansvarar för spelets lagar - har föreslagit att klubbar tillfälligt ska ersätta en spelare som misstänks drabbas av hjärnskakning.

    atletico madrid trøje

    Om IFAB stöder sitt förslag från den tekniska panelen kan Premier League-klubbarna presenteras med förslag för att genomföra hjärnskakningsersättningar.