Welcome to the ULC Minister's Network

Emilio Caraballo

Arsenal Tröjor

  • Thomas Tuchel hyllade Olivier Girouds



    Psg Tröja, Arsenal Tröjor

    den franska landskampen fotbollströjor på nätet 2-0-förlust mot levante

     

    Chelsea-chefen Thomas Tuchel hyllade Olivier Girouds livslängd efter att anfallaren gjorde en fin vinnare mot Atletico Madrid i deras första 16-match i Champions League i tisdag.

    Den franska landskampen producerade en underbar overhead-kick i den 68: e minuten för att säkra en 1-0-seger på Arena Nationala i Bukarest, med restriktioner för coronavirus som förhindrade att matchen ägde rum i Wanda Metropolitano.

    psg tröja

    Medan den 34-årige Giroud fick vänta på en lång VAR-kontroll, gavs målet så småningom och det var hans sjätte i tävlingen den här säsongen efter en avgörande sen ansträngning i Rennes och ett fyrmålsspel i Sevilla i gruppspelet. .

    arsenal tröjor

    Chelsea återhämtade sig från en nervös öppning några minuter i Rumänien för att dominera majoriteten av tävlingen och förhindra La Liga-ledarna Atletico från att ha ett enda skott på mål.

    Atletico var utan flera spelare, inklusive den avstängda Kieran Trippier, och kämpade i okända omgivningar för att drabbas av ett andra raka nederlag efter lördagens 2-0-förlust mot Levante.

     

    camiseta de Real Madrid