Welcome to the ULC Minister's Network

Emilio Caraballo

Liverpool Tröja






  • fotbollströjor barn

    segrarna gav var ett bevis



    Tuchel var det upprymdhet efter besvikelsen



    Sverige Tröja Barn, Fotbollströjor, Liverpool Tröja



    tuchel gjorde det tre av tre köp fotbollströjor heltäckande anfallsserie


    Och för Tuchel var det upprymdhet efter besvikelsen över att förlora förra årets final som manager för Paris St-Germain.

    Tuchel gjorde det tre av tre mot Guardiola genom att producera en starkt disciplinerad, positiv Chelsea -prestation som har lett till en säsong som var omgiven av osäkerhet till den härligaste avslutningen.

    Tysken har förvandlat Chelsea sedan han kom i januari, och gjorde betydande förändringar genom att återställa den torniga Antonio Rudiger i mittförsvaret och spela den magnifika man-of-the-match N 'golo Kante i den position där han helt enkelt är en värld- klassoperatör.

    sverige tröja barn Kante kontrollerade allt från sin position på mittfältet, den kompletta spelaren gav en hisnande prestation.

    Chelsea behövde vara defensivt perfekt men det här var inget smash-and-grab-resultat. Det var en framfotvisning för att ta initiativet ifrån City i första halvlek.

    fotbollströjor De överlevde till och med förlusten av den erfarna Thiago Silva under första halvåret till skada och fortsatte på samma uppmätta, engagerade sätt.


    liverpool tröja Det är en enorm personlig triumf för Tuchel, som redan hade segrar mot Guardiola i FA-cupens semifinal och i Premier League på Etihad Stadium som gick in i det här spelet.

    nueva Camisetas Fútbol Och det självförtroende och självförtroende som de segrarna gav var ett bevis på att Chelsea spelade med en orädd attityd som aldrig tillät City att bosätta sig och utlöste vilda firande scener bland spelare, personal och fansen i Porto Estadio do Dragao.

    Omfattningen av Tuchels prestation är att den här natten knappt var tänkbar när han kom i januari men nu är Chelsea mästare i Europa för andra gången.

    Citys marsch till sin första Champions League-final åtföljdes av en känsla av öde- att deras år av lidande i Europas elitturnering var på väg att ta slut, särskilt efter det sätt på vilket de övervann Paris St-Germain i semifinalen slutlig.

    Tyvärr för Guardiolas sida kommer ångesten att fortsätta efter en final där Premier League -mästarna misslyckades med att göra sig rättvisa och deras spanska manager spelade en roll i deras undergång när han försökte ansluta sig till Bob Paisley, Carlo Ancelotti och Zinedine Zidane i den utvalda gruppen för att vinna denna turnering tre gånger.

    Ögonbrynen höjdes när han bestämde sig för att inte använda någon av hans enastående innehavande mittfältsmän Rodri och Fernandinho till förmån för en heltäckande anfallsserie.














    fotbollströjor