• fodboldtrøjer

Gillingham alle tre point i en

Manchester United Trøje, Liverpool Trøje

minut nægtede gillingham tryck fotbollströjor efter et hjørnespark

Ryan Broom's udligning i det 90. minut nægtede Gillingham alle tre point i en 1-1 uafgjort mod Burton.

Gills vidste, at de var nødt til at vinde begge deres resterende spil for at have en chance for at spille playoffs, men Portsmouths sejr i AFC Wimbledon tog det ud af deres hænder, til trods for at de tabte to point på Pirelli Stadium.

Jordan Graham greb det indledende mål for spillet, nippede ind for at udnytte en fejl i Burton-forsvaret og afrundede keeper Kieran O 'Hara for sit 13. mål for sæsonen otte minutter fra pausen.

manchester united trøje

liverpool trøje

Vadaine Oliver gik to gange tæt på Gills i anden halvdel, skyder bredt ved den nærmeste stolpe og undlod bare at få hovedet til et drillende indlæg fra Alex MacDonald.

Men Burton-erstatning Broom havde det sidste ord, da han fandt det nederste hjørne af nettet fra kanten af ​​feltet ved det andet forsøg efter en skrambelse i Gills-feltet for at sikre, at Albion reddede et hårdt optjent point.

Mål! Burton Albion 1, Gillingham 1. Ryan Broom skud med højre fod uden for feltet til nederste højre hjørne efter et hjørnespark.