Welcome to the ULC Minister's Network

Nieves Maria

Barcelona Trøje


  • BILLIGE FODBOLDTRØJER

    kunne lukke angriberen for begge

     


    Antonio Rudiger er kommet ud af kulden under Frank Lampard



    Barcelona Trøje, Arsenal Trøje

    den 27-årige blev fundet ud replica fodboldtrøjer stykke tid ude af siden

     

    Antonio Rudiger er kommet ud af kulden under Frank Lampard denne sæson, men han kan godt være en af ​​de første spillere på listen over ændringer, som Shevchenko sandsynligvis vil foretage.

    Den 27-årige blev fundet ud af et levende Leicester-angreb, da han ikke kunne lukke angriberen for begge mål tirsdag aften.

    Når han spiller sammen med Thiago Silva, har Chelsea brug for en mobil centerback-mulighed, og Kurt Zouma er den bedste mand, der er tilgængelig til jobbet.

    Andreas Christensen kan også se sine minutter blive forbedret som en bedre mulighed for Rudiger under Shevchenko.

    Christian Pulisic var Chelsea 's vigtigste mand efter Premier League Restart sidste sommer, men han kæmpede med skadesproblemer i denne sæson og har undladt at genopdage sin bedste form.

    barcelona trøje

    Frank Lampard har holdt fast med amerikaneren i sin startopstilling i de sidste syv kampe, men han var igen ineffektiv mod et kompakt Leicester-forsvar.

    Shevchenko vil sandsynligvis gerne ryste tingene op i Chelsea, hvis han kommer ind og måske flytter Pulisic ud af holdet.

    Goedkope Valencia shirt

    Young Billy Gilmour er tilbage fuldt fit og har banket på døren for at få en plads i startopstillingen.

    arsenal trøje

    En omrystning i midtbanen kan være lige hvad Chelsea har brug for, og Shevchenko kan se Kovacic som det første stykke, der skal ud.

    Timo Werner ser ud til at lide af et tillidsproblem foran mål i sin første sæson i Chelsea.

    Sommerunderskrivelsen har ikke været i stand til at genopdage den form for form, der i første omgang gav ham et stort pengetræk til Chelsea, men forbliver konstant i Lampards startopstilling.

    Han blev udeladt mod Leicester, men byrden faldt endnu engang på hans skuldre for at prøve at bringe Chelsea tilbage i spillet, da han kom ind som en erstatning.

    Marksignatsommeren på Stamford Bridge har været den største skuffelse hos Chelsea denne sæson.

    I en alder af 21 år er det usandsynligt, at Chelsea er villig til at reducere deres tab for tidligt, men Shevchenko vil hurtigt opbygge rytme, hvis han skulle komme ind, og Havertz ville næsten helt sikkert skulle nøjes med et stykke tid ude af siden.