Welcome to the ULC Minister's Network

Chelsey Mckenn

Ronaldo Drakt


 • Billige Fotballdrakter
  utbytte for den nye manageren


  Antonio Rudiger har angivelig bedt Chelsea om


  Ronaldo Drakt, Messi Drakt  midtstopperen, som har snudd bestille fotballdrakter på nett å bli i vest-london

  Antonio Rudiger har angivelig bedt Chelsea om å skrinlegge planene om å diskutere en forlengelse av kontrakten til etter EM. Midtstopperen, som har snudd lykken under Thomas Tuchel, vil ikke ha noen distraksjoner mellom nå og slutten av sesongen, ettersom han målretter sølvtøy for både klubb og land.
  Den tidligere Roma -mannen var nær ved å forlate klubben i fjor sommer etter å ha blitt kastet til side av den tidligere sjefen Frank Lampard.
  ronaldo drakt I begynnelsen av sesongen befant Rudiger seg utelatt av Chelseas lagkamper og nederst i den defensive hakkeordren.
  Han manglet ikke potensielle friere, men i overføringsmarkedet, og både Paris Saint-Germain og Tottenham var interessert i tjenestene hans.
  Chelsea var motvillig til å la ham gå, og den avgjørelsen har nå gitt utbytte for den nye manageren Tuchel.
  messi drakt Rudiger er nå en fast starter for Blues som en del av en back-three og var utmerket i seieren i midten av uken over Atletico Madrid i Champions League.
  køb fodboldtrøjer 28-åringen er nå inne i de siste 18 månedene av avtalen, og Chelsea er opptatt av å tilby ham en forlengelse.
  Chelsea er for tiden på topp-fire-plassering og har fått en gunstig trekk mot Champions League i kvartfinalen mot Porto.
  Rudiger ønsker å være fokusert på å hjelpe sin side med å oppnå noe spesielt, samtidig som han sementerer plassen i Tysklands lag i juni.
  Før den andre etappen mot Atletico innrømmet Rudiger at han var i nærheten av å forlate Stamford Bridge i oktober i fjor.
  Rudigers besluttsomhet og motstandskraft har vært avgjørende for å hjelpe ham å snu ting.
  Midtstopperen har allerede tilbudt supporterne forsikring om at han foretrekker å bli i vest-London.

  messi drakt

  real madrid fotbollströja
  manchester city drakt
  psg drakt
  fotbollströja sverige
  maglietta juve bambino
  maglia napoli
  koeman deutschland trikot
  auswärtstrikot bremen
  Maglie Da Danimarcanazionale
  Barcelona Tröja
  Tyskland Tröja

0 comments