Welcome to the ULC Minister's Network

Nieves Maria

Bayern Munchen Trøjer






  • Billige Fodboldtrøjer Børn
    bevidst reference tilbage til udebanetr


    Den nye skjorte er en moderniseret genfortolkning af United


    Køb Fodboldtrøjer, Bayern Munchen Trøjer



    den nye skjorte er en fodboldtrøjer med eget navn den første-

    Manchester United har afsløret deres nye udebanedragt for 2021-22, og det er direkte inspireret af en af ​​de mest varige og populære trøjer i klubbens bagkatalog.
    Den nye skjorte er en moderniseret genfortolkning af United 1990-92 udebanesættet med sit berømte blå-hvide tessellerende 'snefnug' -motiv-som stadig er en fanfavorit tre årtier senere.
    køb fodboldtrøjer 2021-22-versionen har et lignende geometrisk mønster i det, som producenterne Adidas kalder 'Cloud White' og 'Glory Blue', der er konstrueret til stoffet i trøjen, mens blink med lyse rød trim komplimenterer retro-looket. Valget af netop den blå nuance er også en bevidst reference tilbage til udebanetrøjen, der blev båret af Uniteds 1968 European Cup-vindende side-deraf navnet.
    Sættet blev lanceret med en fængslende animeret promovideo, fortalt af Salford-fødte punkdigter John Cooper Clarke i inspirerende form.
    bayern munchen trøjer Det var også det kit, som klubben bar for at slå Nottingham Forest i 1991-1992 League Cup-finalen på Wembley, da et tidligt mål fra Brian McClair var nok til at vinde pokalen for United for allerførste gang.
    voetbaltenue Kind Sidste år blev mønsteret genopfundet som en del af Adidas 'særlige sortiment af brugerdefinerede, håndmalede trøjer. Tøjlinjen blev udgivet i samarbejde med sanger, sangskriver, pladeproducent, modedesigner og iværksætter Pharrell Williams og hans Humanrace kreative label, med Forenet trøje ved hjælp af en meleret tie-dye effekt.
    Det er ikke engang første gang, at Adidas har fornyet snefnugmotivet, idet mønsteret trækkes fra hvælvingerne, der skal bruges på Uniteds monokrome udebanetrøje 2017-18.
    Det nye udebanedragt 2021-22 skulle bæres på banen for første gang, da United rejste for at møde Preston North End i en venskabssæson lørdag, men det spil er blevet aflyst efter et COVID-19-udbrud inden for den første- hold trup.













    arsenal trøjer

    arsenal trøje