Welcome to the ULC Minister's Network

Nieves Maria

Portugal Trøje

  • Danmark Trøje Børn, Køb Portugal Trøje

     
    3 minutes

    billige fodboldtrøjer børn

    Den engelske landsholdsspiller Beth Mead scorede to gange i

    erin cuthbert udlignede på fodboldtrøjer udsalg forsvare deres titel

    Arsenal imponerede på Emirates Stadium, da de viste deres vilje til at udfordre titlen med en sejr over de forsvarende mestre Chelsea i deres Super League-åbninger for kvinder.

    Den engelske landsholdsspiller Beth Mead scorede to gange i anden halvleg, efter at Vivianne Miedema havde åbnet scoringen.

    Danmark trøje Børn Erin Cuthbert udlignede på halvlegen for Chelsea, men Meads double på 11 minutter satte Arsenal i førersædet.

    Pernille Harders hovedstød satte en dramatisk afslutning, da Chelsea pressede desperat på for en udligning, men Arsenal, hjulpet over stregen af ​​hjemmefansens brøl, holdt fast i en kæmpe sejr for at kickstarte deres sæson.

    Køb Portugal Trøje Der var en række chancer i begge ender, og der kunne sagtens have været flere mål, hvis det ikke var for noget sidste forsvar fra Arsenals Leah Williamson og Jen Beattie i særdeleshed.

    Mead, der var enormt imponerende foran den nye England-træner Sarina Wiegman, der så til fra tribunen, kunne have snuppet et hattrick, da hun blev afvist fra tæt hold i anden halvleg.

    Chelsea-boss Emma Hayes spildte lidt tid på at hente nøgleangriberne Sam Kerr og Fran Kirby efter pausen, men på trods af, at Arsenals mål i de sidste 10 minutter blev slået igennem, kunne de ikke få et gennembrud.

    Jonas Eidevall, der kom til Arsenal som manager i sommer, var på benene hele vejen igennem, organiserede og klappede sit hold, da de arbejdede utrætteligt, når de var ude af besiddelse.

    Kvaliteten af ​​Chelseas angrebsspil forblev en trussel, men Arsenal udviste ægte grus og intensitet, da de håndterede et vedvarende angreb fra Blues i de døende minutter.

    Det var en hensigtserklæring fra værterne, som sluttede på tredjepladsen i sidste sæson og langt fra titelræset mellem Chelsea og andenpladsen Manchester City.

    Chelsea, som kun tabte én kamp i sidste sæson i ligaen, blev mindet om den udfordring, der ligger forude med at forsvare deres titel.

    Chelsea Tröja

    Jalkapallo pelipaita Portugali